"Schoonmaak van septische-, regen- en beerputten."
CANNIE REINIGINGSWERKEN LEVERT SCHOON VAKWERK!

Contacteer ons nu

Cannie Reinigingswerken in Oostrozebeke: regenput reinigen

CANNIE Reinigingswerken in Oostrozebeke, West-Vlaanderen, heeft als industrieel reiniger jaren ervaring met het leegmaken en de reiniging van regenputten. Eerst zuigen we het vuile water op om in de regenput te kunnen kruipen. De wanden en de vloer reinigen we dan met water onder hoge druk, waarna dat weer wordt opgezogen. Zo wordt uw regenput perfect en volledig gereinigd.

Ook voor het leegmaken van uw septische put of om uw beerput te ruimen bent u bij Cannie NV aan het juiste adres. Bij het ledigen van beerputten en septische putten zuigen we de put gewoon leeg. En daarna is uw put weer helemaal klaar voor gebruik! Ook voor het reinigen van uw mazouttank en het ontstoppen van afvoerleidingen kunt u bij ons terecht!

Contacteer ons voor meer informatie! Wij zijn actief in de omgeving rond Oostrozebeke, wij reinigen dus ook uw beerputten, septische putten en regenputten in Wielsbeke, Dentergem, Lendelede, Harelbeke, Meulebeke, Kruishoutem, Ingelmunster, Kortrijk, Zulte, Izegem, Waregem, Tielt en Roeselare.

Cannie Ruimingswerken

Ruimdienst in Oostrozebeke: regenput, septische put reinigen & beerput ruimen